Bandet

Dag Westling – sång, gitarr, 5 string banjo, tin whistle

Dag har grundat Quilty 1993 tillsammans med Gideon Andersson. Båda har ett gemensamt förflutet i symfonirock-bandet Tribute från Norrköping 1983-87. Studier i klassisk gitarr på Ljungskile folkhögskola 1990-91. Medlem i irländska kvintetten Eitre tillsammans med Esbjörn Hazelius 2003-2010. Emigrantvise-projektet. Thousands Are Sailing tillsammans med folksångerskan Maria Misgeld 2012-2015. Dag spelar banjo på Tomas Ledins album ”Höga Kusten”. Parallellt med Quilty uppträder Dag regelbundet som soloartist.

Gideon Andersson – bouzouki, bodhran, mandolin, sång

Gideon grundade 1982 symfonirock-bandet Tribute från Norrköping tillsammans med Josef Rhedin. Studerat komposition på Arvika folkhögskolan 1990-91. Diverse turnésamarbeten med Sofia Karlsson och gjort projektsamarbeten med klassiske tuba-virtuosen Öystein Baadsvik. Gideon driver en egen musikskola i Oslo.

Esbjörn Hazelius – fiol, sång, gitarr

Esbjörn är känd från Jul i Folkton, Hazelius-Hedin, Eitre, som soloartist och från sina samarbeten med Sofia Karlsson. Han har spelat i Ale Möller Band, gjort turnéprojekt med irländske gitarristen John Doyle tillsammans med Lisa Långbacka m.fl. Esbjörn är en flerfaldigt prisbelönt och internationellt erkänd artist, och han har även producerat och medverkat på Tomas Ledins album ”Höga Kusten”.

Staffan Lindfors – kontrabas

Staffan har varit medlem i Quilty först från 1997 till 1999. Återförenades 2018 med Quilty permanent i samband med Quiltys 25-års jubileumsturné. Under åren som Staffan inte var medlem i Quilty har han medverkat vid inspelningen av albumen ”I´m Here Because I´m Here” och ”Apples in Winter”. Även Staffan har turnerat med Sofia Karlsson, han är en av Ian Carr´s Various Artists, medlem i Falu Folkband, men mest känd är han kanske som basist i Östen med Resten.